User:Geertivp

From Wikimedia Belgium
Jump to navigation Jump to search
Babel user information
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
Users by language

Geert Van Pamel is oprichter en bestuurslid van Wikimedia België, de nationale organisatie die zorgt voor het bekendmaken en stimuleren van het gebruik van Wikipedia en de andere Wikimedia projecten van de Wikimedia Foundation. Hij draagt sinds 2005 bij tot Wikipedia NL/EN/FR/DE, Wikimedia Commons en Wikidata. Op kantoor beheert hij sinds 2005 een MediaWiki server voor het actief delen van documentatie (CMS). De organisatie Wikimedia België ijvert voor een nauwe samenwerking tussen de verschillende “Open knowledge” verenigingen, musea, het onderwijs, de kunstwereld en andere culturele en wetenschappelijke instellingen in overleg met Wikimedia Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Maxim
Was ik metselaar dan was Linux mijn truweel
Even kennismaken...
  • Ik ben in 2005 begonnen met Wikipedia, Wikimedia, en MediaWiki...
  • Ik ben owner van de LinkedIn MediaWiki Users group; we zijn met meer dan 500 deelnemers! Een beetje meer interactie zou welkom zijn. We willen eerder technische onderwerpen bespreken.
  • Ik heb een artikel geschreven op NL/EN/FR Wikipedia over een broussedorp in de Casamance, Senegal: Bagaya (waar ik in 2011 op bezoek was)
  • Ik heb voornamelijk gepubliceerd op de Wikipedia NL/EN. Hoe kan ik zien hoeveel artikels ik aangemaakt/gewijzigd heb op de verschillende wikipedias? M.a.w. hoe kan ik persoonlijke statistieken opvragen?
  • Ik ben sinds 2005 waarschijnlijk de enige (wereldwijd) die MediaWiki draait op een Tru64 UNIX AlphaServer? Met automatische NTLM authenticatie (users moeten geen password ingeven; de Windows domain manager herkent automatisch de domain credentials). Als u geïnteresseerd zou zijn hoe ik dat gedaan heb, laat maar iets weten!
  • Overigens vind ik het jammer dat té veel van mijn artikels te dikwijls op de to-be-deleted lijst gestaan hebben; waarvan verschillende (tot mijn ongenoegen) werkelijk verwijderd werden! Is het niet mede hierdoor dat het aantal auteurs op Wikipedia daalt? Misschien ontgoochelen we de vrijwilligers hierdoor? Schrikken we hen af om nieuwe artikels aan te maken? Wat kunnen we hieraan doen? Ik ben overigens wel akkoord dat we spam en slechte inhoud ten allen tijde moeten vermijden...
Links
Andere MediaWiki sites