Uitnodiging voor de receptie van de invoering van Panoramavrijheid in België

From Wikimedia Belgium
Jump to navigation Jump to search
en fr
Logo Wikimedia België
Logo Wikimedia België

Wikimedia België heeft de eer u uit te nodigen op de receptie van de invoering van Panoramavrijheid in België!

Het Belgisch Federaal Parlement heeft recentelijk wetgeving voor een volledige Panoramavrijheid aangenomen. Dit betekent dat de schoonheid van België vrijelijk afgebeeld kan worden in Wikipedia-artikelen en die wijd online verspreid kunnen worden. De nieuwe wetgeving wordt op 15 juli 2016 van kracht.

Om dit begin van deze nieuwe uitbarsting van creativiteit te vieren, nodigen wij u uit op onze receptie waar we u enkele van de verbazingwekkende afbeeldingen zullen tonen die we nu met u kunnen delen, waar we de diverse Wikipedia-artikelen verrijken met foto's en waar we u kenbaar maken wat onze plannen zijn voor toekomstige projecten die nu mogelijk zijn geworden.

De receptie zal plaatsvinden op 15 juli 2016 in het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium in Brussel en start om 19:00. De deuren openen om 18:30. Na een korte presentatie en een ceremonie met de upload van een eerste foto, bieden we een hapje en een drankje aan en kan er met elkaar nagepraat worden.

Dit evenement is voor iedereen toegankelijk, maar het zou fijn zijn als uw komst kunt bevestigen door een e-mail te sturen op dimi@wikimedia.be.

Details

[edit]
  • Datum: 15 juli 2016
  • Tijd: 19:00, deuren open om 18:30
  • Locatie: Jubelpark 1 (ingang langs de Renaissancelaan, tegenover nr. 42)

Zie ook

[edit]
Kaart van de Europese Wijk
Dit is de locatie