Lid worden van Wikimedia België

Uit Wikimedia Belgium
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
A Wikimedia activity

Iedereen betrekken bij vrije kennis - Wees welkom als lid van Wikimedia België!

Het lidmaatschap staat open voor iedereen! Als lid kan je Wikimedia België vzw helpen in haar zoektocht om vrije kennis in België te ondersteunen. Deze opdracht omvat de verkiezing en het toezicht op het bestuur, deelnemen in of het organiseren van projecten en financiële steun. Bewerkers van de Wikimedia-projecten kunnen gratis lid worden. Ook andere geïnteresseerden kunnen lid worden; wij vragen een jaarlijks lidmaatschap van 20 €.

Nadat je een e-mail heeft verzonden om je aan te melden als lid van Wikimedia België, kunt u de IBAN-code BE63 5230 8084 2808 gebruiken voor een eventuele betaling.

Let op: onafhankelijk van uw lidmaatschap kan u ook vrijwillig een donatie doen met een fiscaal certificaat om onze projecten te ondersteunen.

Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk en in overeenstemming met de relevante wetten behandeld. De leden stemmen ermee in dat de onderstaande gegevens worden opgeslagen en verwerkt als gevolg van iemands lidmaatschap. Leden hebben het recht om de bovenstaande gegevens te raadplegen en kunnen vragen om deze aan te passen.

Hier kan u onze AVG/GDPR privacyverklaring lezen.